• Atsma Appartementenverhuur Terschelling
  • Familie appartementen Terschelling
  • Luxe appartementen Terschelling
  • Atsma appartementen , prachtig op Terschelling

Hoe komt u bij onze mooie appartementen?

 

Er zijn verschillende manieren om bij onze appartementen te komen:

U moet in ieder geval met de boot mee. Hierbij heeft u twee keuzes: de 'langzame boot', die ook fietsen en auto's mee kan en ongeveer twee uur over de reis doet (wat stukken aantrekkelijker klinkt wanneer u het beschouwt als 'minicruise') en de snelle boot die u in drie kwartier over het wad zet.

Voor de dienstregeling en om online te reserveren kunt u de site van Rederij Doeksen gebruiken

Openbaar vervoer

U kunt met de trein tot aan station Harlingen Haven komen. Vanaf hier is het enkele minuten lopen tot de veerterminal.

Wanneer uw boot op Terschelling aankomt kunt u vanaf daar een bus nemen. Deze staan altijd te wachten wanneer een boot aankomt. Vraag de buschauffeur naar de eerste halte in Baaiduinen (of eventueel gewoon naar de appartementen van de familie Atsma) en u wordt netjes in de buurt afgezet. Vanaf hier is het een klein stukje terug lopen, wij zijn de eerste boerderij in het dorp aan de rechterkant (de kant waar u uit de bus stapt)

Voor de bustijden op Terschelling (afgezien van dat de bus altijd op de haven staat bij aankomst van de boot) kunt u kijken op de site van de busdienst op Terschelling.

U kunt ook uw bagage bij een fietsverhuurder afleveren en een fiets huren op de haven als u daar zin in hebt. De fietsverhuurder brengt uw bagage naar uw vakantieadres en u kunt de route volgen die hieronder voor auto´s staat aangegeven. Of u kunt natuurlijk geheel in stijl de toeristische route nemen in welk geval u het beste de fietsverhuurder naar een kaart kunt vragen. Voor weinig geld krijgt u een erg mooie kaart mee!  

 Eigen vervoer

Als u uw auto of fiets wilt meenemen, reserveer deze dan ruim van tevoren voor de boot!

Wanneer u Harlingen nadert volgt u de bordjes Harlingen veerhaven (er staat dan een bootje achter de naam Harlingen). U komt dan vanzelf bij de veerboot aan.

Op Terschelling rijdt u rechtsaf het haventerrein af. U zit nu automatisch op de hoofdweg die over het hele eiland loopt. Deze volgt u. Wanneer u na ongeveer vijf kilometer het bordje ´Baaiduinen´ tegenkomt staat u al praktisch bij ons voor de deur. De eerste boerderij aan de rechterkant biedt onderdak aan uw appartement.

Neem hier de eerste afslag rechts en na ongeveer 40 meter, achter de appartementenboerderij, vindt u voldoende parkeerplaats voor uw auto.